7 Mart 2009 Cumartesi

gelmiş geçmiş tüm discovery channel,natıonal georaphic,bbc planet belgeselleri burada!


DİSCOVERY CHANNEL


dirty jobs(pis işler) :mike rowe sizleri hiç görmedeginiz yerlere götürecek ve dünyanın en pis işlerini yapanlara yardım edecek, onların işlerinin nekadar zor oldugunu gorecegız.yeri gelecek tabakhanede ham deri işleyecek,yeri gelcek sumuklu yılan balıgı temizleyecek,yeri gelecek beton tasıyan kamyonların cimento artıklarını kıracak ve daha neler neler pis işlerin butun bolumlerini sizlere burdan sunacagım izleyip indirebilceksiniz.

mega buildings(mega yapılar) :Dunya uzerinde yapılmış ve yapımı hala devam eden enmuazzam muhendıslık harikaları(dunyanın enyuksek binası,dunayının en uzun koprusu,dunyanın en buyuk kepcesi,dunyanın enhzlı treni ve dahası)nın nasıl yapıldıgını gormeye hazırolun,hangı malzmelerın,hangı teknolojılerın kullnıldıgını bu belgesel dızısınde ogrenıceksınız.

mythbusters(gizem avcıları) :Jamie,adam,kari,grant,ve tory sizler icin yeryuzundeki butun mythleri arastırıp dogruluklarını test ediyor.test edilmemiş myth kalmayacak,onaylananlarda olacak,yalanlananlarda.

brainiac:Beyninizin sınırlarını zorluycak olan program braniac test edilmemiş patlama ve yapılmamış hiçbirsey kalmıycak

how it's made(bu nasıl yapılır) :bu nasıl yapılırda yapımını merak ettıgınız herseyın nasıl yapıldıgını ogrenıceksınız.

american choppers(amerikan yapımı motorsikletler) :orange country choppers (occ) ekibi kişilere ve kurumlara özel motor tasarlıyor ve ve elyapımı motorlar yapıyor.butun bunları yaparkende sizi eglendiriolar.

alaska's great race(alaskada buyuk kızak yarısı) : 96kızak takımı buyuk odul ıcın yarısıyo.kopeklerın cektıgı kızaklarda -58 derece sıcaklıkta 1800kmlik parkuru bırıncı bıtıren buyuk odulun sahibi oluyo.

hot rod(antika arablar) :hot rodın sahibi boyd bıraz agrasif bi kişilik fakat işini cok iyi yapıyo,eski american arabalrını klasık gorunmunu bozmadan modernıze ediiyor.
deadliest catch(ölümcül av ) :bering denizinin soguk sularında kral yengec avlayan balıklcılar belgeseli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder